Deposit Dana

Akaun Dagangan

Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia

Pemindahan Bank dalam Talian Malaysia membolehkan anda untuk membuat deposit ke FXCM tanpa sebarang bayaran transaksi dari FXCM dan tiada batasan deposit bulanan.

MyFXCM     FAQ Pemindahan Bank Dalam Talian

MY FXCM

Pelanggan boleh membiayai melalui kad Kredit / Debit dengan melawati www.myfxcm.com. Transaksi kad Kredit & Debit melalui MyFXCM.com mungkin disediakan dengan serta-merta ke dalam akaun dagangan FXCM anda.

MyFXCM

Bank Wire

MyFXCM

Neteller

FXCM kini menerima deposit online yang senang melalui Neteller! Beberapa klik pada skrin untuk menyelesaikan deposit yang selamat. Deposit Neteller sehingga $20,000 setiap bulan Kalendar.

Neteller     FAQ NETELLER

Skrill

Skrill membolehkan anda membuat deposit online yang selamat dan cepat ke dalam dagangan akaun FXCM anda, Anda boleh deposit sehingga USD$20,000 per satu bulan calenderdengan akaun bank, kad debit atau kredit anda.

Skrill     FAQ SKRILL

MT4: Akaun atas platform MetaTrader 4 mempunyai maksimum had akaun ekuiti. Sila hubungi FXCM untuk maklumat lanjut.

FXCM tidak menerima pembayaran Pihak Ketiga. Deposit yang diterima daripada akaun dalam nama yang berbeza dan / atau dipegang oleh orang selain daripada pemegang akaun dagangan merupakan deposit pihak ketiga. ini juga berlaku kepada dana korporat yang diterima untuk akaun individu dan senario yang serupa berlaku

Deposit TUNAI atau Pindahan Dalaman:
Sila JANGAN buat pemindahan dalaman atau mengemukakan deposit cawangan (tunai atau cek) terus ke dalam akaun bank kami. FXCM tidak  boleh menjamin penerimaan ataupun pulangan deposit tunai yang dibuat di cawangan bank. Deposit yang dibuat terus ke dalam akaun bank kami tiba dengan maklumat yang tidak mencukupi, ini akan menyebabkan kelewatan yang ketara dalam memperuntuKkan dana ke akaun dagangan anda. Cawangan deposit boleh dipegang oleh FXCM sehingga tiga puluh hari atau lebih sebelum dibebaskan kerana proses pemeriksaan kami.

Pengesahan Kad Kredit dan Kad Prabayar:
Semua deposit kad kredit adalah tertakluk kepada kelulusan. Had Deposit dan sekatan lain dikenakan. Akaun yang dibiayai melalui kad kredit mungkin terhad untuk menerima pengeluaran melalui kad kredit. Deposit awal yang dibuat dengan kad kredit atau debit mungkin memerlukan kenyataan salinan kad terkini untuk mengesahkan pemilikan. Nama pertama dan nama keluarga pemegang kad serta empat digit terakhir kad mestilah boleh dibaca dalam penyata / kad boleh diterima. Sila JANGAN menghantar dana kepada FXCM menggunakan Kad Prabayar atau Hadiah. Deposit diterima dengan cara ini akan dikembalikan kepada kad asal.

Soalan Lazim Umum:

Soalan Lazim Pembayaran Kredit:

SKRILL FAQ:

NETELLER FAQ:

FAQ Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia

Soalan Lazim Bank Transfer: