Akses Percuma1 ke Laman Penyelidikan eFXPlus

eFXplus adalah aplikasi FinTech yang inovatif untuk merangsang strategi FX, kedudukan posisi, Model Quant, Ramalan dan Pandangan daripada Sell-Side Research bank-bank yang utama dan anda boleh aksesnya dengan percuma hari ini. Dengan melanggan eFXPlus, anda akan mendapat akses ke:

DAFTAR AKAUN ANDA UNTUK AKSES KE eFXPLUS

Jika anda berminat dengan eFXPlus, sila daftar di ruang yang tersedia di bawah, yang merupakan perkhidmatan dari pihak ketiga. Penggunaan terhadap perkhidmatan ini akan mengikuti syarat-syarat perkhidmatan dan dasar privasi eFXPlus bukan FXCM.

Daftar Akaun anda untuk akses ke eFXPlus

Sila ambil perhatian bahawa perkhidmatan eFXPlus dikendalikan oleh pihak ketiga dan FXCM tidak bertanggungjawab atas kesalahan atau kerosakan tapak kajian, namun tidak terhad pada, kegagalan komunikasi rangkaian, kesalahan sistem atau kegagalan data. Pertahankan baki 25.000 mata wang asas dalam akaun anda, dan langganan eFXPlus menjadi milik anda tanpa bayaran. (Sebagai contoh, jika nama pengenalan akaun anda adalah Dolar Australia (AUD), maka baki akaun yang perlu dipertahankan adalah 25,000 AUD). Jika anda tidak memenuhi syarat-syarat ini pada akhir bulan, maka perkhidmatan langganan anda akan dibatalkan.

NOTIS PENDEDAHAN PENELITIAN:

FXCM menggunakan pelbagai sumber luar untuk bahan kajian mengenai forex. Setiap cadangan, pendapat atau cadangan mengenai matawang asing atau pasaran yang terdapat dalam bahan tersebut tidak mencerminkan pandangan FXCM, dan FXCM tidak mengesahkan maklumat apapun yang termasuk dalam bahan tersebut. FXCM tidak bertanggungjawab atas fakta, cadangan, pendapat atau cadangan apa pun yang terdapat dalam bahan kajian semacam itu dan dengan tegas menolak tanggungjawab apapun atas keputusan atau kesesuaian keselamatan atau transaksi apa pun berdasarkan hal tersebut.

Secara khusus, setiap keputusan yang mungkin anda buat untuk membeli, menjual atau menahan matawang asing berdasarkan hasil penyelidikan tersebut akan sepenuhnya menjadi tanggungjawab anda sendiri dan tidak dengan cara apa pun yang dianggap disahkan atau dipengaruhi oleh atau dikaitkan dengan FXCM. Hal ini difahami bahawa, tanpa pengecualian, semua order berdasarkan penyelidikan tersebut yang telah dilaksanakan melalui FXCM adalah dan akan diperlakukan sebagai ORDER YANG TIDAK DICADANG DAN TIDAK DIMINTA. Seterusnya, FXCM tidak bertanggungjawab atas ketepatan, kelengkapan atau ketepatan masa dari kajian semacam itu atau untuk mengemaskini hasil penyelidikan tersebut, yang boleh berubah tanpa pemberitahuan setiap masa. FXCM tidak memberikan cadangan pelaburan, cukai atau undang-undang. Dalam keadaan tidak ada maklumat yang terdapat dalam pihak kajian ketiga, bahan tersebut tidak boleh digunakan atau dianggap sebagai tawaran untuk menjual atau ajakan untuk membeli mata wang asing, pelaburan, atau keselamatan tertentu.


Terima kasih

Permintaan anda telah diterima dan ia akan diproses dalam tempoh 2 hari perniagaan.