FXCM menilai keberhasilannya dalam industri pertukaran wang asing untuk kesetiaan klien dan rujukan dari mulut ke mulut. Promosi Rujukan Kawan dan Ahli Keluarga kami adalah cara kami untuk mengucapkan terima kasih kepada pedagang yang ingin merujuk kawan dan ahli keluarga mereka dengan, apa lagi tetapi, wang tunai!

Tambahan pula, kawan dan ahli keluarga anda akan menerima bonus juga yang sama hanya dengan membuka satu akaun, membiayai sekurang-kurangnya $300 dan memenuhi kriteria untuk volum dagangan.

Berminat Untuk Menjadi Rujukan?

 • Anda mempunyai akaun perdagangan aktif dengan FXCM Markets Limited.
 • Daftar untuk promosi dengan menghantar borang Rujukan Kawan dan Ahli Keluarga di bawah
 • Jemput kawan dan ahli keluarga anda untuk membuka akaun di sini, ingatkan mereka untuk memasukkan alamat e-mel anda di medan perujuk pada langkah terakhir aplikasi akaun.
 • Dapatkan ganjaran setelah rujukan anda menyelesaikan volum perdagangan yang diperlukan dalam masa 90 hari dari akaun

Mula Rujuk Sekarang

*Medan yang diperlukan
Setelah dihantar, saya bersetuju bahawa FXCM akan memberi saya produk, perkhidmatan, tawaran promosi dan maklumat pendidikan melalui telefon, SMS atau e-mel. Saya faham bahawa saya akan berpeluang untuk menarik diri daripada komunikasi ini setelah mendaftar. Sila rujuk Dasar Privasi kami.

Terima kasih kerana mendaftar untuk Kawan FXCM dan promosi Referral Keluarga.

Adakah Anda Dirujuk oleh Seseorang?

Anda telah dijemput oleh pemegang akaun FXCM untuk menyertai rangkaian pedagang FXCM. Untuk memulakan, anda perlu melengkapkan aplikasi akaun yang merujuk kawan atau ahli keluarga yang mengundang anda untuk berdagang dengan kami di bahagian "Rujukan". Dengan cara ini kami dapat mengkreditkan akaun anda dengan bonus tunai hanya untuk berdagang dengan FXCM dan berterima kasih kepada kawan atau ahli keluarga anda kerana membenarkan kami memberi perkhidmatan kepada anda.1

Lihat terma dan syarat FFRP Rujukan yang lengkap.

ANDA DEPOSIT1 RUJUKAN DAPAT ANDA DAPAT VOLUM DIPERLUKAN2
$300 to < $2,000 100 kontrak
$2,000 to < $5,000 200 kontrak
$5,000 + 500 kontrak

1Berdagang deposit awal sahaja.
21 kontrak ialah bersamaan dengan 1k FX atau 1 lot CFD. Untuk maklumat lebih lanjut, sila rujuk terma dan syarat FFRP Pelanggan Merujuk / terma dan syarat FFRP Pelanggan yang Dirujuk.

Tiga Langkah Yang Mudah

PASTIKAN ANDA TIDAK KEHILANGAN BONUS TUNAI TAMBAHAN:

 • Lengkapkan permohonan akaun sekarang.

  Buka Akaun

  Penting: Pada langkah ke 5 dalam aplikasi, masukkan e-mel orang yang merujuk anda. Ikut format yang terperinci dalam gambar di sebelah kanan.

  Friends And Family Referral Promotion
 • Deposit akaun anda

  Deposit Dana Deposit awal minimum ialah $ 300 USD. Sila rujuk jadual pembayaran di atas.

 • Mula Berdagang!

  Setelah menyelesaikan volum perdagangan yang diperlukan dalam 90 hari setelah mengaktifkan akaun anda, anda layak untuk menerima bonus rujukan!

  Mulakan dengan kaki kanan dengan alat dan sumber FXCM:

Terima kasih atas penyertaan anda dan kami mengucapkan semoga berjaya!

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan, sila e-mel info@fxcmmarkets.com atau chat dengan kami sekarang.