Trading Desk

Panggilan Dagangan

Pangkalan dagangan forex FXCM boleh diakses oleh pemegang akaun sebenar. Pelanggan boleh meletakkan dan menguruskan pesanan melalui telefon dengan pangkalan dagangan apabila diperlukan.

WAKTU OPERASI:

Pangkalan dagangan dibuka pada hari Ahad antara jam 5:00 petang ET dan 5:15 petang ET. Pangkalan dagangan ditutup pada hari Jumaat pada jam 4:55 petang ET.

SOALAN TENTANG PERDAGANGAN TERTENTU?

FXCM boleh membantu anda menyelesaikan isu-isu perdagangan tertentu.

KETAHUI LEBIH LANJUT

BILA SESUAI UNTUK MEMANGGIL PANGKALAN DAGANGAN?

Semua pelanggan FXCM digalakkan untuk memanggil pangkalan dagangan dalam keadaan berikut:

Untuk sebarang pertanyaan lain yang tidak berkaitan dengan perdagangan, sila hubungi kakitangan sokongan pelanggan FXCM, yang boleh dihubungi 24 jam sehari, lima hari seminggu, untuk membantu anda di +1 646 253 1401.

ETIKA MEMANGGIL MELALUI TELEFON

Untuk memastikan pesanan diletakkan dengan tepat pada masanya, kami menggalakkan semua pelanggan yang menghubungi pangkalan dagangan untuk mengikuti etika memanggil melalui telefon kami. Sila baca contoh berikut untuk memastikan anda memahami etika yang betul.

Pelaksanaan Perdagangan

APAKAH JIKA PERDAGANGAN SAYA DIJALANKAN DENGAN SALAH?

Jika anda percaya bahawa satu perdagangan telah dijalankan dengan salah, sila hubungi Sokongan Jualan dan Perkhidmatan Pelanggan dengan segera. Trading Desk tidak dapat membantu anda dengan isu-isu ini.

Sokongan Jualan dan Perkhidmatan Pelanggan: +1 646 253 1401

Penting: Pastikan anda mempunyai semua maklumat berkaitan dengan perdagangan termasuk: nombor tiket, masa perdagangan, dan jenis masalah. Perdagangan akan diaudit, dan jika perlu, penyesuaian akan dibuat dengan segera.

KESELAMATAN

FXCM menggunakan enkripsi moden, protokol pengesahan, dan perlindungan firewall terbaik untuk memastikan setiap transaksi dan rekod pelanggan diotentikasi sepenuhnya dan selamat. FXCM menggunakan sistem sandaran dan rancangan kecemasan untuk mengurangkan kemungkinan kegagalan sistem. Jika terdapat masalah dengan pelayan kami, semua perdagangan terbuka, pesanan berhenti, dan sejarah perdagangan disimpan dalam fail sandaran kami. Semua pesanan adalah GTC secara lalai.