Bagaimana untuk Menyalin Perdagangan

Bagaimana untuk Menyalin Perdagangan

Teroka pelbagai pedagang mahir dengan rekod perdagangan yang terbukti, cari Pedagang yang sepadan dengan tahap risiko anda dan ikuti strategi mereka. Ia sangat mudah!

Anda boleh menyemak prestasi portfolio anda dan Pedagang individu di dalam platform ZuluTrade.

Model Pembahagian Keuntungan1

Bayar yuran prestasi hanya jika anda mempunyai perdagangan yang berjaya

Bayar 25% daripada keuntungan anda kepada Pedagang yang strateginya anda ikuti hanya jika mereka telah memberikan pulangan pelaburan yang berjaya kepada anda. Keuntungan keseluruhan anda perlu melebihi garis panduan tertentu supaya pada bulan yang kurang menguntungkan atau kerugian, anda hanya membayar yuran langganan.

Ia adalah situasi menang-menang yang sebenarnya. Tiada pulangan - tiada bayaran.

Model Pembahagian Keuntungan
Cuba perdagangan salinan tanpa kos tetap!

Cuba perdagangan salinan tanpa kos tetap!

Mulakan perdagangan salinan tanpa langganan bulanan (30 USD) untuk 3 bulan pertama. Jika anda tidak berpuas hati, anda boleh membatalkannya sebelum perlu membayar yuran. Tiada kewajipan.

Selepas 3 bulan pertama, FXCM akan mengecualikan yuran langganan bulanan 30USD untuk pelanggan yang layak. Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.

Bagaimana Perbandingan Kami?

Di platform perdagangan sosial lain, biasanya anda membayar yuran jumlah (melalui spread yang lebih tinggi) SETIAP perdagangan, sama ada menang atau kalah. Oleh itu, pelanggan mungkin akan menanggung kos yang signifikan walaupun pada bulan yang merugikan. Ini juga boleh memberi insentif kepada Pedagang untuk berdagang dengan lebih banyak volume.

Dengan FXCM dan model Pembahagian Keuntungan, anda menjimatkan kos sambil juga memberi insentif kepada Pedagang yang anda ikuti untuk mencari keuntungan yang konsisten dengan cara yang bertanggungjawab, kerana jika tidak, mereka tidak akan dibayar.

Bagaimana Perbandingan Kami?

Pengurusan risiko lanjutan dengan ZuluRank & ZuluGuard

ZuluTrade membezakan dirinya dengan ciri eksklusif untuk ketelusan dan pengurusan risiko yang disesuaikan.

ZuluRank: Penarafan pedagang hanya berdasarkan keuntungan mereka boleh menyesatkan, kerana strategi mereka tidak selalu sesuai dalam apa-apa saiz akaun. ZuluRank memberi tumpuan kepada parameter lain seperti Kematangan, Pendedahan, dan Penarikan, untuk membantu anda mencari pedagang yang paling sesuai untuk tahap risiko anda.

ZuluGuard: Apabila mengautomasikan perdagangan anda, adalah penting untuk mempunyai perlindungan yang sewajarnya. ZuluGuard adalah ciri perlindungan akaun yang memantau tingkah laku setiap Sistem Perdagangan Pedagang dan secara automatik mengeluarkan sistem perdagangan apabila mengesan penyimpangan dari profil kerugian yang dijangka.

zulu screenshot

Prestasi masa lalu bukanlah petunjuk hasil masa depan. Maklumat yang diberikan dalam pedagang yang disenaraikan di atas tidak membentuk nasihat pelaburan. Mengikuti pedagang yang disenaraikan tidak menjamin bahawa perdagangan akan menghasilkan keuntungan atau tidak mendatangkan kerugian. Kami mencadangkan agar anda mengkaji dengan teliti maklumat di laman web ZuluTrade dan risiko yang berkaitan dengan perkhidmatan mereka. FXCM tidak bertanggungjawab atas sebarang kesilapan, pengabaian, kelewatan atau tindakan akibat penggunaan Penyedia Perkhidmatan ini.

BUKA AKAUN

Sudah mempunyai akaun FXCM? Hanya perlu mengemukakan borang Keizinan Perdagangan Terhad secara langsung dari MyFXCM untuk mendapatkan akses kepada perdagangan salinan.

Berdagang Di Mana Saja

Berdagang Di Mana Saja

Tersedia untuk kedua-dua Android dan iOS, aplikasi perdagangan salinan ini membolehkan anda mengakses pasaran dan mengurus akaun anda pada bila-bila masa, dari mana-mana tempat. Muat Turun Aplikasi

Cara Memulakan

zulu new client

Pelanggan Baru

  1. Buka Akaun Trading Station baru
  2. Hantar borang Kebenaran Perdagangan Terhad terus dari portal MyFXCM

zulu existing client

Pelanggan Sedia Ada

Hanya hantar borang Kebenaran Perdagangan Terhad terus dari MyFXCM untuk membolehkan akses kepada perdagangan salinan.

Kemudian FXCM akan menghubungi anda melalui e-mel dengan arahan pengaktifan supaya anda dapat mengaitkan Akaun Perdagangan FXCM anda dengan ZuluTrade.

Sudah mempunyai akaun FXCM? Hanya hantar borang Kebenaran Perdagangan Terhad terus dari MyFXCM untuk mendapatkan akses kepada perdagangan salinan.

UJI COBA TANPA RISIKO

Latih Perdagangan Salinan dengan Akaun Demo2

  1. Bagaimana cara mengaktifkan perdagangan salinan di ZuluTrade
  2. Temukan platform ini, ikuti Pedagang dan lihat bagaimana perdagangan salinan berfungsi!
  3. Ketika Anda siap, kembali ke sini dan buka akaun FXCM Trading Station untuk memulai!

Lihat ZuluTrade Bertindak!

Bagaimana cara mengaktifkan perdagangan salinan di ZuluTrade

Kemas Kini Terakhir pada 4 Mac 2022.

Menjadi Pedagang dengan ZuluTrade

Ingin memonetisasi strategi Anda?

Menjadi Pedagang dengan ZuluTrade
  1. Klien FXCM baru, buka Akun Perdagangan MT4. Klien yang sudah ada dapat melewati langkah ini.
  2. Kirimkan Formulir Permohonan Akses untuk mendapatkan akses ke Program Pedagang
  3. Tunggu email FXCM dengan instruksi untuk menghubungkan akun perdagangan FXCM Anda dengan ZuluTrade.
Selesai! Kemudian, cukup bagikan strategi Anda, peroleh pengikut, dan mulai berikan sinyal perdagangan Anda!

Soalan Lazim