Isu Mei

Apa yang Baru di FXCM?

kemas kini platform mei 2023

Telah masuk bulan Mei dan pasaran sedang bergerak! Tekanan inflasi di Amerika Syarikat mungkin memberi ruang kepada Fed untuk mengambil jeda dalam kenaikan kadar pada bulan Jun. Keuntungan pendapatan teknologi secara keseluruhan kuat dengan NAS100 merentas ke puncak pada bulan Ogos.

Sebagai sebahagian daripada misi kami untuk terus menambah pelbagai produk yang sedia ada di platform kami, kami baru-baru ini menambah ratusan saham dan Dana Dagangan Bursa (ETF). Kami juga telah mengemaskini platform Trading Station kami.

Semoga anda memiliki minggu yang hebat dalam perdagangan.

Bakul USDOLLAR FXCM telah mengekalkan konsolidasi sejak pertengahan April dan kelihatan sedang membentuk paras bawah. Persoalannya ialah, adakah sokongan akan bertahan di sekitar $12,750 atau adakah angka inflasi yang terkini - datang di bawah jangkaan pada 4.9% y/y minggu ini - akan menyebabkannya jatuh lebih rendah?

Alat CME FedWatch melihat lebih daripada 80% peluang bagi Fed untuk mengekalkan kadar stabil pada mesyuarat seterusnya pada bulan Jun. Bank pusat lain, seperti ECB dan BoE, dianggap lebih berkeyakinan, yang sebahagiannya menerangkan mengapa pasangan mata wang seperti EURUSD dan GBPUSD tetap bullish.

Pelabur beruang yang berdagang indeks AS telah mengambil kesempatan daripada VOLX yang lebih lemah (minggu ini jatuh di bawah 20 dan masih menunjukkan kelemahan) dengan NAS100 memimpin jalan, SPX500 agak terbelakang, US30 dan US2000 merupakan yang tertinggal. GER30 juga terus kukuh, berdagang jauh di atas purata bergerak eksponen 200.

lampu sorot mei 2023

GBP/USD

GBPUSD telah melanggar pola kongesti dan mendapat manfaat daripada sikap relatif hawkish BoE berbanding Fed.

EUR/USD

EURUSD menunjukkan trend menaik dengan siri lembah yang lebih tinggi dan puncak yang lebih tinggi. 1.1000 menunjukkan kegigihan, tetapi jika dolar melemah lebih lanjut, ia kemungkinan akan meningkat.

NAS100

Pelbagai pendapatan teknologi telah merangkumi pembelian semula saham, sering kali sebagai isyarat bahawa pelabur membayangkan lebih banyak keuntungan kepada saham-saham ini. Momentum juga meningkat dalam NAS100 sejak Mac.

BERDAGANG VOLATILITI

Jika anda mempunyai akaun Trading Station, anda kini mempunyai akses kepada CFD atas lebih daripada 600 saham baharu dari bursa di seluruh dunia, termasuk Denmark, Norway, dan Sweden. Dan, untuk kali pertama, kami telah melancarkan beberapa jenis ETF. Berikut adalah beberapa yang perlu diperhatikan:

Sila ambil perhatian, saham dan ETF baharu hanya tersedia untuk pengguna Trading Station sahaja. Jika anda kini menggunakan MT4, anda boleh membuka akaun Trading Station melalui MyFXCM.

LIHAT SENARAI PENUH

Platform Dikemaskini

Berikut adalah beberapa penambahbaikan terbaru kepada platform kami:

Trading Station Mudah alih: Kami telah memperbetulkan beberapa bug dan memperkenalkan mod landskap baharu, kerana beberapa pedagang kami lebih suka cara ini dalam berdagang. Kami juga telah menambah sokongan bahasa Romania dan Bulgaria.

Trading Station Desktop: Kemas kini terbaru kami menangani pelbagai bug dan mengandungi beberapa penyelesaian untuk mengurangkan kejadian keruntuhan. Kami juga telah menjadikan mesej lebih intuitif dan meningkatkan kestabilan platform untuk pengguna Windows 10 dan Windows 11.

Mobile Progressive Web App (PWA): Jika anda berada di lokasi di mana aplikasi mudah alih Trading Station kami tidak tersedia, anda boleh menggunakan Mobile PWA. Beberapa kemas kini terbaru termasuk sokongan Pesanan Masuk penuh, keupayaan untuk memilih zon waktu pilihan, dan saiz carta yang lebih besar untuk analisis teknikal yang lebih mudah. Teruskan berhubung untuk lebih banyak kemas kini!

Sungguh hebat untuk memenangi beberapa anugerah lagi. Ia baik untuk kami dan baik untuk anda kerana anda mempunyai bukti bahawa kami melakukan segala yang kami boleh untuk meningkatkan pengalaman perdagangan keseluruhan anda.

Ingat, jika anda peminat TradingView, anda boleh berdagang akaun FXCM anda terus dari carta TradingView. Dengan petikan langsung, carta saham, dan idea perdagangan pakar, anda boleh menggunakan TradingView sebagai platform pilihan anda.

KETAHUI LEBIH LANJUT TENTANG TRADINGVIEW

Lihat masa respon perkhidmatan pelanggan di seluruh Kumpulan FXCM pada bulan April.

Sumber: Data Perkhidmatan FXCM, tempoh ulasan: April 2023.

62 SAAT

Masa purata untuk menjawab panggilan anda.

2.77 SAAT

Masa purata menunggu sokongan perbualan secara langsung.

Lihat instrumen paling utama mengikut jumlah dagangan pada April 2023 di seluruh Kumpulan FXCM.

5 Perdagangpaling tinggi DI SELURUH PASARAN

SIMBOL
USD/JPY
Spot FX
XAU/USD
Emas Spot
EUR/USD
Spot FX
GBP/USD
Spot FX
NAS100
Nasdaq 100 Hadapan E-Mini

5 Saham Paling Banyak Didagangkan

SIMBOL
TSLA.us
Tesla Motors Inc.
NVDA.us
NVIDIA
MSFT.us
Microsoft
AAPL.us
Apple
RMS.fr
Hermes Intl
anugerah fxcm

ANUGERAH TAHUNAN 2023 - TERBAIK DALAM KELAS

FOREXBROKERS.COM

anugerah fxcm

ANUGERAH JUARA SOSIAL 2022

TRADINGVIEW BROKER AWARDS

Prestasi Masa Lalu: Prestasi Masa Lalu bukan penunjuk keputusan masa depan.

Sebarang pendapat, berita, penyelidikan, analisis, harga, maklumat lain, atau pautan ke laman web pihak ketiga yang terkandung dalam laman web ini disediakan atas dasar "apa adanya", sebagai komen pasaran am dan tidak merupakan nasihat pelaburan. Komen pasaran tidak disediakan mengikut keperluan undang-undang yang direka untuk mempromosikan kemandirian penyelidikan pelaburan, dan oleh itu tidak tertakluk kepada sebarang larangan dagangan sebelum penyebaran. Walaupun komen ini tidak dihasilkan oleh sumber bebas, FXCM mengambil semua langkah yang mencukupi untuk menghapuskan atau mencegah sebarang konflik kepentingan yang timbul daripada penghasilan dan penyebaran komunikasi ini. Para pekerja FXCM komited untuk bertindak demi kepentingan terbaik pelanggan dan mewakili pandangan mereka tanpa menyesatkan, memperdaya, atau memudaratkan keupayaan pelanggan membuat keputusan pelaburan yang berinformasi. Untuk maklumat lanjut mengenai pengaturan dalaman dan pentadbiran FXCM untuk mencegah konflik, sila rujuk kepada Polisi Pengurusan Konflik Syarikat. Sila pastikan anda membaca dan memahami Peruntukan Penafian Penuh dan Tanggungjawab kami mengenai Maklumat di atas, yang boleh diakses di sini.