Aduan FXCM

MAKLUMAT TENTANG PROSEDUR ADUAN KAMI

FXCM berusaha untuk membina hubungan yang kuat dan tahan lama dengan semua pihak berkepentingan kami, termasuk dan yang paling penting dengan pelanggan kami. Selaras dengan ini, kami melihat komen, cadangan dan permasalahan anda sebagai perkara yang sangat penting. Kami juga menyedari bahawa ketidakpuasan pelanggan adalah peluang bagi kami untuk memperbaiki diri dengan meningkatkan produk dan tahap perkhidmatan kami.

APA YANG HARUS DILAKUKAN JIKA SAYA ADA ADUAN?

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan yang disediakan oleh FXCM, sila hubungi Perkhidmatan Pelanggan kami secepat mungkin melalui sokongan instant Live Chat atau melalui e-mel ke [email protected].

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan perdagangan, anda boleh mengemukakan pertanyaan perdagangan dengan menghantarkan Borang Audit Perdagangan Online. Harap maklum bahawa semua pertanyaan perdagangan mesti dicatat secepat mungkin setelah masalah perdagangan berlaku. Kami mempunyai pasukan profesional yang berdedikasi yang dilatih untuk meneliti dan menyelesaikan pertanyaan perdagangan. Setelah perdagangan diteliti, anda akan dihubungi dan anda akan menerima penjelasan lengkap mengenai apa yang berlaku pada perdagangan yang dilaporkan untuk disiasat. Sekiranya Jawatankuasa Audit Perdagangan (Trade Audit Committee) menentukan bahawa anda terpengaruh secara negatif oleh masalah teknikal, penyesuaian akan ditawarkan.

Sekiranya khidmat pelanggan atau pasukan audit perdagangan kami tidak dapat menyelesaikan masalah tersebut atau jika anda ingin mengemukakan aduan tanpa bekerja dengan khidmat pelanggan atau pasukan audit perdagangan kami, anda boleh mengemukakan aduan rasmi dengan mengisi Borang Aduan Online kami.

Aduan akan menerima tinjauan yang tidak memihak untuk menentukan sama ada kita telah bertindak dengan adil sesuai dengan hak kita dan telah memenuhi tanggungjawab kontrak kita. Kami akan mengakui aduan anda dengan segera, dan respons bertulis penuh akan diberikan dalam masa lapan minggu setelah menerima aduan tersebut.