Budaya FXCM

Jenama Kami

FXCM berusaha untuk berhubung dengan pelanggan kami dan menyampaikan pelbagai produk yang meningkatkan pengalaman perdagangan pelanggan kami.

Budaya FXCM
Keutamaan Pelanggan
Pelanggan kami adalah pusat kepada segala yang kami lakukan. Kami bermula dengan memberi tumpuan kepada pelanggan di mana kepakaran khusus, perhatian terperinci, dan tindak balas adalah aspek penting dalam semua interaksi kami.
Dipacu oleh Pedagang
Kami sentiasa berusaha untuk memperluas akses kepada pasaran dan menyediakan pengguna dengan pilihan platform tambahan seperti mudah alih. Kami telah memberi tumpuan yang kuat untuk mengekalkan ciri-ciri dan fungsi yang sama di semua peranti, serta dapat memanfaatkan perkongsian kami untuk menyediakan kecairan yang boleh dipercayai.
Broker Terbaik Yang Tanpa Komisen
Anugerah diberikan kepada Kumpulan FXCM oleh ADVFN pada tahun 2022.
Broker Terbaik Yang Tanpa Komisen 2022

Jejak Global Kami

7 negara

5 benua

15 bahasa

Budaya Kami

Budaya kami membentuk dirinya melalui individu-individu kami dan tiga nilai teras yang mereka perwakili.

Integriti

Kami melakukan apa yang betul untuk pelanggan kami, rakan kongsi, pekerja, dan semua pihak berkepentingan lain.

Kelincahan

Individu-individu kami adalah lincah dan berkembang dalam persekitaran trend industri yang berubah dengan cepat dan keadaan perniagaan untuk memenuhi tuntutan pelanggan kami. Pengalaman lampau dan kemahiran yang baru diperoleh memberikan keyakinan kepada individu-individu kami untuk terus maju.

Tujuan Kami

Tujuan FXCM tetap tidak berubah sepanjang sejarah 20 tahunnya: Untuk bermitra dengan pedagang FX dan CFD setiap kali panggilan, klik, atau ketukan.

Strategi Kami

Strategi kami adalah untuk terus memajukan perantaraan kami, menjadikannya lebih mudah, lebih cepat, dan lebih memuaskan untuk semua pihak yang berinteraksi dengan FXCM.

Dari CEO Kami

Sama ada dalam perdagangan Forex, Indeks Saham atau Komoditi, FXCM ingin mengucapkan terima kasih atas komitmen berterusan anda sepanjang dua dekad yang lalu. Seiring industri kami terus berubah, kami berharap dapat terus memberikan sokongan pelanggan yang sama dan pengalaman perdagangan yang cemerlang yang telah mendorong kami sejak hari pertama.

Video dikeluarkan pada Mei 2019.

Mengapa FXCM?

Lebih 20 Tahun Berdagang

Misi kami adalah untuk memberi pedagang global akses kepada pasaran terbesar dan paling cecair di dunia dengan menawarkan alat perdagangan inovatif, mengambil pelajar pedagang yang cemerlang, dan berusaha untuk memberikan pengalaman perdagangan dalam talian yang terbaik di pasaran.

Berdagang 200+ Instrumen

Keutamaan kami sebahagian besarnya ditentukan oleh apa yang diingini oleh pelanggan kami untuk diperdagangkan dan alat tambahan apa yang ingin mereka integrasikan ke dalam platform kami.

6 Platform Perdagangan

Di FXCM, kelajuan pelaksanaan diiktiraf sebagai sesuatu yang penting bagi pelanggan kami dan kami komited untuk terus mencapai hasil yang terbaik untuk pesanan pelanggan.

200,000+ Pelanggan Global

Kami bermula dengan memberi tumpuan kepada pelanggan di mana kepakaran khusus, perhatian terperinci, dan tindak balas adalah aspek penting dalam semua interaksi kami.

50+ Anugerah Antarabangsa

FXCM secara meluas diiktiraf sebagai perantara utama untuk kedua-dua pelanggan runcit dan institusi.

Sokongan Pelanggan 24/5

Melalui sokongan pelanggan global 24/5 kami yang dedikasi dan maklum balas individu pelanggan, kami bertujuan untuk memastikan bahawa kami sentiasa membina perantaraan yang lebih baik untuk pedagang kami.

Kehidupan di FXCM

Sebilangan besar staf FXCM telah bekerja di sini sekurang-kurangnya separuh dari sejarah 20 tahun FXCM dan dapat memberikan sokongan terhadap empat cita-cita utama berkaitan bekerja di FXCM:

Tempat Kerja Pelbagai

Kepelbagaian dijalin dalam struktur syarikat kami kerana kami bergantung kepada pasukan orang yang sangat berbeza untuk memperkayakan FXCM dengan pandangan baru, penyelesaian berkolaborasi, dan cara berfikir yang luar biasa. Walaupun kami berada di enam benua, kami bersatu setiap hari untuk bekerja sebagai satu.

Orang-orang Tangguh

Kami memegang keyakinan kukuh bahawa daya tahan merupakan petunjuk penting kejayaan jangka panjang individu kami. Orang-orang yang tangguh dengan yakin bangkit menghadapi cabaran atau perubahan penting dalam perdagangan.

Keterbukaan

Kami berusaha untuk keterbukaan di dalam dan di luar syarikat. Keterbukaan membolehkan komunikasi dua hala yang aktif dengan rakan sekerja untuk pertukaran idea dan pemikiran yang membangkitkan rasa hormat dan kepercayaan bersama.

Meritokrasi Menang

Kami menghargai meritokrasi di mana individu dan idea yang paling berkemampuan mempunyai peluang untuk berjaya. Untuk mencapai ini, kami menggalakkan dasar pintu terbuka yang memastikan individu dan idea mempunyai akses langsung kepada mereka yang mungkin memperjuangkan perkara mereka.

Untuk menyertai pasukan kami dan merasai kehidupan di FXCM, layari Pusat Kerjaya kami.