Isu Jun

Apa Yang Baru di FXCM?

sepanduk jun 2023

Musa pendapatan baharu sedang mendekat dengan cepat dan industri kenderaan elektrik akan sekali lagi berada dalam sorotan (lihat gambaran pasaran EV kami di bawah). NAS100, Emas, dan Dolar AS sedang mencipta cabaran di seluruh carta.

Kami juga sibuk seperti biasa dengan pengenalan ciri-ciri baharu untuk platform kami. Teruskan membaca untuk semua butiran.

Semoga anda memiliki minggu yang hebat dalam perdagangan!

Inilah yang kami perhatikan. SPX500 dan NAS100 berada dalam trend Perdagang menaik, melukis lembah yang lebih tinggi diikuti oleh puncak yang lebih tinggi. US2000 mendapat kekuatan, bergerak di atas purata bergerak mudah 200 hari. BASKET USDOLLAR FXCM menunjukkan tanda-tanda neutraliti dan bergerak dalam segitiga simetri pada carta mingguannya. Inflasi masih tegar dengan Bank Rizab Australia dan Bank Kanada mengejutkan dengan kenaikan sebanyak 25 bps masing-masing, dan ECB juga menaikkan kadar sebanyak 25 bps. The Federal Reserve melepaskan kenaikan kadar pada mesyuaratnya tetapi meramalkan dua lagi kenaikan tahun ini. Bank England kemungkinan akan menaikkan kadar sebanyak 25 bps pada Khamis, 22 Jun.

lampu sorot jun 2023

NAS100

Carta mingguan NAS100 telah berlebih beli dengan RSI di atas 80. Walau bagaimanapun, memandangkan kekuatan trend Perdagang menaiknya, sebarang penurunan mungkin lebih cetek daripada yang diinginkan oleh sesetengah pelabur beruang.

USDOLLAR

Mesyuarat Federal Reserve menunjukkan dua lagi kenaikan untuk tahun 2023. Walau bagaimanapun, pasaran nampaknya tidak yakin, mempertikaikan jeda jika kadar yang lebih tinggi diperlukan. USDOLLAR FXCM sedang menguji had bawah segitiga simetri mingguannya.

XAUUSD

Emas telah menemui sokongan di sekitar tahap $1,940. Ini sedang membentuk platform potensi bagi logam berharga ini untuk mencabar tahap rintangan $2,000 sekali lagi.

BERDAGANG VOLATILITI

Pasaran kenderaan elektrik berkembang dengan pesat dan dijangka terus berbuat demikian, sementara kerajaan sedang berusaha untuk menggalakkan jualan kenderaan tenaga bersih dan berpindah dari enjin pembakaran dalam. Walaubagaimanapun, persekitaran ekonomi semasa, dengan kadar faedah yang tinggi dan inflasi yang tinggi, memberikan halangan.

Tesla merupakan pemimpin pasaran kenderaan elektrik, menerajui pelbagai bidang, tetapi pesaing dari China, Amerika Syarikat, dan Eropah sedang membuat kemajuan dalam eletrifikasi, cuba untuk mengancam pemerintahannya.

kenderaan elektrik

kemas kini platform jun 2023

Ciri-ciri baharu baru ditambah kepada Trading Station Web 3.0::

Apabila anda melayari platform web seterusnya, anda akan melihat beberapa ciri baharu yang telah ditambah untuk membantu menyempurnakan pengalaman perdagangan anda. Berikut adalah beberapa ciri utama:

  • Carta dengan templat yang boleh disesuaikan yang disimpan dan dikembalikan secara automatik apabila anda log keluar dan log masuk semula, menghilangkan keperluan untuk menambah lukisan dan petunjuk dari awal
  • Alat lukisan yang meluas termasuk empat alat Fibonacci dan alat Gelombang Elliott
  • Butang Tutup Semua baru yang membolehkan anda menutup semua posisi anda dalam satu Instrumen dengan satu klik
  • Portal MyFXCM terbenam ke dalam aplikasi untuk pengurusan akaun yang pantas

Ciri-ciri baharu baru ditambah kepada Aplikasi Web Progresif Mudah Alih (PWA):

  • Dengan memasang Aplikasi Web Progresif Mudah Alih (PWA), anda akan mendapat faedah daripada log masuk automatik, membolehkan anda mengelakkan daripada terpaksa memasukkan nama pengguna dan kata laluan secara manual setiap kali. Ia juga mudah untuk mempunyai ikon di atas desktop anda. Anda boleh melakukannya dengan mengklik 'pasang' dari menu pilihan pelayar anda.
  • Kalendar Ekonomi terbenam yang baru dalam bahagian Alat
  • Serta portal MyFXCM terbenam dan menutup semua posisi mengikut Simbol

Lihat instrumen paling utama mengikut jumlah dagangan pada Mei 2023 di seluruh Kumpulan FXCM.

5 Perdagangpaling tinggi DI SELURUH PASARAN

SIMBOL
USD/JPY
Spot FX
XAU/USD
Emas Spot
EUR/USD
Spot FX
GBP/USD
Spot FX
US30
Hadapan E-Mini Dow

5 Saham Paling Banyak Didagangkan

SIMBOL
NVDA.us
NVIDIA
TSLA.us
Tesla Motors Inc.
TENC.hk
Tencent Holdings
RMS.fr
Hermes Intl
META.us
Meta Platforms Inc.

Lihat masa respon perkhidmatan pelanggan di seluruh Kumpulan FXCM pada bulan Mei.

Sumber: Data Perkhidmatan FXCM, tempoh ulasan: Mei 2023.

37 SAAT

Masa purata untuk menjawab panggilan anda.

2.24 SAAT

Masa purata menunggu sokongan perbualan secara langsung.

anugerah fxcm

ANUGERAH TAHUNAN 2023 - TERBAIK DALAM KELAS

FOREXBROKERS.COM

anugerah fxcm

ANUGERAH JUARA SOSIAL 2022

TRADINGVIEW BROKER AWARDS

Prestasi Masa Lalu: Prestasi Masa Lalu bukan penunjuk keputusan masa depan.

Sebarang pendapat, berita, penyelidikan, analisis, harga, maklumat lain, atau pautan ke laman web pihak ketiga yang terkandung dalam laman web ini disediakan atas dasar "apa adanya", sebagai komen pasaran am dan tidak merupakan nasihat pelaburan. Komen pasaran tidak disediakan mengikut keperluan undang-undang yang direka untuk mempromosikan kemandirian penyelidikan pelaburan, dan oleh itu tidak tertakluk kepada sebarang larangan dagangan sebelum penyebaran. Walaupun komen ini tidak dihasilkan oleh sumber bebas, FXCM mengambil semua langkah yang mencukupi untuk menghapuskan atau mencegah sebarang konflik kepentingan yang timbul daripada penghasilan dan penyebaran komunikasi ini. Para pekerja FXCM komited untuk bertindak demi kepentingan terbaik pelanggan dan mewakili pandangan mereka tanpa menyesatkan, memperdaya, atau memudaratkan keupayaan pelanggan membuat keputusan pelaburan yang berinformasi. Untuk maklumat lanjut mengenai pengaturan dalaman dan pentadbiran FXCM untuk mencegah konflik, sila rujuk kepada Polisi Pengurusan Konflik Syarikat. Sila pastikan anda membaca dan memahami Peruntukan Penafian Penuh dan Tanggungjawab kami mengenai Maklumat di atas, yang boleh diakses di sini.