Isu Julai

Apa yang Baru di FXCM?

FXCM surat berita julai 2023

Sudah bersedia untuk musim Perolehan?

Gergasi perbankan telah memulakan musim perolehan Suku Ke-2. Peserta akan menilai hasil musim ini untuk melihat sama ada ia membenarkan pandangan terhadap saham. Dengan teknologi berjalan begitu baik tahun ini, sebahagian besar disebabkan minat yang melonjak terhadap Kecerdasan Buatan (AI), mata semua orang akan tertumpu kepada Nvidia, yang naik lebih 200% sepanjang tahun, Tesla (laporan hari ini), Meta melaporkan pada minggu akhir bulan ini, berita AI dari Microsoft melaporkan pada 25hb, dan Apple pada 3 Ogos. Banyak perkara yang perlu diperhatikan!

Teruskan untuk mengetahui lebih lanjut mengenai acara pasaran utama yang akan datang serta perkembangan terkini mengenai integrasi platform kami dan senarai pemantau khusus. Anda juga berpeluang untuk mendapatkan bonus tunai $30 apabila mencuba platform baharu kami.

Semoga anda memiliki minggu perdagangan yang hebat!

Ketika kita menghampiri musim pendapatan suku kedua, kebanyakan indeks utama nampaknya sedang membuat keuntungan ke arah atas selepas jualan menjelang perayaan Hari Kebangsaan Amerika Syarikat pada Julai dan selepas satu trend naik yang bullish sepanjang bulan Jun. Walaupun beberapa laporan pendapatan mungkin lebih rendah daripada yang dijangka, penurunan baru-baru ini dalam CPI Amerika Syarikat dan penurunan serentak dalam USDOLLAR nampaknya sedang menambahkan momentum kepada angin bullish yang sedang berterusan, mendorong indeks-indeks ke tahap yang lebih tinggi.

Data pekerjaan Gaji Bukan Pertanian menunjukkan sedikit moderasi, tetapi tetap kukuh, yang mungkin akan menggalakkan Fed untuk menaikkan kadar sebanyak 25 bps pada 26 Julai. GER30 dan UK100 kedua-duanya mengalami jualan berat pada awal Julai tetapi telah mencapai kawasan sokongan yang kuat dan sedang bergerak ke atas semula.

lampu sorot julai 2023

GBPUSD

Minat yang tinggi di UK menyebabkan matawang British pound terus mendapat dorongan ke atas, meningkat berbanding kebanyakan mata wang, termasuk dolar Amerika Syarikat.

NAS100

Walaupun NAS100 mengalami jualan menjelang akhir Jun, pada awal Julai, momentum berterusan sepanjang tahun ini menggambarkan ia hanya sedang berehat sebelum membuat pusingan lebih tinggi yang lain, mungkin dicanangkan ke atas oleh laporan pendapatan yang positif.

US2000

US2000 agak perlahan tetapi sudah cukup untuk membentuk trend menaik. Dengan momentum yang semakin baik, ia mungkin akan menembusi kawasan rintangan seterusnya di sekitar 1928.

BERDAGANG VOLATILITI

Anda boleh dagangan melalui aplikasi web platform progresif kami dan peroleh bonus $30 setelah menyelesaikan 2 lot standard dalam FX atau 200 kontrak dalam CFD* pada bila-bila masa antara sekarang dan 30 September.

Untuk maklumat lanjut, sila lihat Terma dan Syarat Promosi.

Anda boleh berdagang pada versi web atau mudah alih platform ini dengan menggunakan kelayakan akaun anda.

*XAG/USD dan JPN225 tidak termasuk dalam promosi ini.

Ciri-ciri baharu baru ditambah kepada Platform Trading Station Web 3.0

kemas kini platform julai 2023

Kalendar Ekonomi dan Analisis Teknikal kini telah digabungkan:

  • Insight Ekonomi PerCentral menyediakan anda dengan alat untuk memantau, meramal, dan bertindak terhadap peristiwa ekonomi yang mempengaruhi pasaran.
  • Alat Analisis Teknikal dapat membantu anda menemui tahap teknikal penting pada carta anda, seperti purata bergerak, persilangan MACD dan RSI.

Cipta senarai pantauan tersuai melalui menu Senarai Pantauan.

  • Senarai pantauan anda disimpan di awan dan dikaitkan dengan akaun anda.
  • Akses senarai pantauan anda dari mana-mana pelayar - walaupun anda padam kuki.

LOG MASUK UNTUK MULA

Lihat instrumen paling utama mengikut jumlah dagangan pada Jun 2023 di seluruh Kumpulan FXCM.

5 Perdagang paling tinggi DI SELURUH PASARAN

SIMBOL
USD/JPY
Spot FX
XAU/USD
Emas Spot
EUR/USD
Spot FX
GBP/USD
Spot FX
NAS100
Hadapan E-Mini Nasdaq 100

5 Saham Paling Banyak Didagangkan

SIMBOL
NVDA.us
NVIDIA
TSLA.us
Tesla Motors Inc.
TENC.hk
Tencent Holdings
AMD.us
Advanced Micro Devices Inc.
AAPL.us
Apple

Lihat masa respon perkhidmatan pelanggan di seluruh Kumpulan FXCM pada bulan Jun.

Sumber: Data Perkhidmatan FXCM, tempoh ulasan: Jun 2023.

29 SAAT

Masa purata untuk menjawab panggilan anda.

1.08 SAAT

Masa purata menunggu sokongan perbualan secara langsung.

anugerah fxcm

ANUGERAH TAHUNAN 2023 - TERBAIK DALAM KELAS

FOREXBROKERS.COM

anugerah fxcm

ANUGERAH JUARA SOSIAL 2022

TRADINGVIEW BROKER AWARDS

Prestasi Masa Lalu: Prestasi Masa Lalu bukan penunjuk keputusan masa depan.

Sebarang pendapat, berita, penyelidikan, analisis, harga, maklumat lain, atau pautan ke laman web pihak ketiga yang terkandung dalam laman web ini disediakan atas dasar "apa adanya", sebagai komen pasaran am dan tidak merupakan nasihat pelaburan. Komen pasaran tidak disediakan mengikut keperluan undang-undang yang direka untuk mempromosikan kemandirian penyelidikan pelaburan, dan oleh itu tidak tertakluk kepada sebarang larangan dagangan sebelum penyebaran. Walaupun komen ini tidak dihasilkan oleh sumber bebas, FXCM mengambil semua langkah yang mencukupi untuk menghapuskan atau mencegah sebarang konflik kepentingan yang timbul daripada penghasilan dan penyebaran komunikasi ini. Para pekerja FXCM komited untuk bertindak demi kepentingan terbaik pelanggan dan mewakili pandangan mereka tanpa menyesatkan, memperdaya, atau memudaratkan keupayaan pelanggan membuat keputusan pelaburan yang berinformasi. Untuk maklumat lanjut mengenai pengaturan dalaman dan pentadbiran FXCM untuk mencegah konflik, sila rujuk kepada Polisi Pengurusan Konflik Syarikat. Sila pastikan anda membaca dan memahami Peruntukan Penafian Penuh dan Tanggungjawab kami mengenai Maklumat di atas, yang boleh diakses di sini.