Mengemukakan Pertanyaan Mengenai Perdagangan

Di FXCM, kami berusaha untuk menyediakan produk dan perkhidmatan kepada pelanggan kami yang memenuhi keperluan mereka. Jika kami gagal memenuhi jangkaan anda, atau anda mempunyai pertanyaan atau kebimbangan tertentu yang memerlukan ulasan formal, anda digalakkan untuk mengemukakan pertanyaan mengenai perdagangan. Sebelum anda berbuat demikian, sila semak soalan-soalan utama dan jawapan mengenai pelaksanaan perdagangan.

Tiga Pertanyaan Utama mengenai Pelaksanaan Perdagangan

Jika perkara di atas tidak menyelesaikan pertanyaan anda atau anda masih ingin ulasan individu mengenai akaun anda, kami menggalakkan anda untuk mengemukakan Borang Pertanyaan Perdagangan. Pasukan kami akan mengkaji elemen tertentu yang berkaitan dengan pertanyaan anda dan memberi anda respons segera mengenai elemen yang diminta. FXCM menganggap perkara-perkara ini dengan serius untuk meningkatkan produk dan perkhidmatan kami, serta mengurangkan sebarang kebimbangan yang dinyatakan.

Pasukan Perkhidmatan Perdagangan kemudiannya akan menghubungi anda secepat mungkin dengan penyelesaian terhadap pertanyaan tersebut. Sementara itu, sila uruskan perdagangan sebagaimana yang anda anggap sesuai.

Sila ambil perhatian bahawa semua medan diperlukan untuk mengemukakan pertanyaan. Untuk mempercepatkan pemprosesan pertanyaan anda, sila berikan jumlah yang dipertikaikan dengan tepat. Kerjasama anda sangat dihargai. Apabila melengkapkan medan "Jumlah Dipertikaikan", sila gunakan hanya nombor, titik, atau koma. Menggunakan aksara lain selain daripada itu mungkin akan menyebabkan masa pemprosesan permintaan anda bertambah.

Sila lengkapkan borang di bawah

KLIK BUTANG DI BAWAH UNTUK DIALIHKAN KE BORANG

BORANG PERMOHONAN

Untuk mendapatkan nombor tiket perdagangan, klik butang "Laporan" di atas FXCM Trading Station, dan pilih tarikh yang menunjukkan jangka masa yang anda ingin pilih. La-jur nombor tiket terletak di sebelah kiri laporan. Setiap perdagangan mempunyai nombor tiket yang sepadan dengan 8 digit.

Untuk menyemak risiko pelaksanaan dan langkah-langkah untuk menguruskannya, sila klik di sini.