Promosi Rujukan Rakan dan Keluarga

FXCM menyumbang sebahagian besar kejayaannya dalam industri pertukaran asing kepada kesetiaan pelanggan dan rujukan daripada mulut ke mulut. Promosi Rujukan Rakan dan Keluarga kami merupakan cara kami untuk mengucapkan terima kasih kepada mereka yang ingin merujuk rakan dan keluarga mereka dengan, apa lagi selain, wang tunai!

Selain itu, rakan-rakan dan keluarga anda juga akan menerima bonus yang sama apabila mereka membuka akaun, mendepositkan sekurang-kurangnya $300 dan memenuhi kriteria jumlah dagangan.

BERMINAT MENJADI PENGACARA RUJUKAN?

 • Anda mempunyai akaun perdagangan aktif dengan Stratos Global LLC.
 • Daftar untuk promosi ini dengan mengemukakan borang Rujukan Rakan dan Keluarga di sebelah kanandi bawah
 • Jemput rakan anda membuka akaun di sini, ingatkan mereka untuk menyediakan alamat e-mel anda dalam medan rujukan aplikasi:
 • Dapatkan ganjaran setelah rujukan anda telah menyelesaikan jumlah dagangan yang diperlukan dalam tempoh 90 hari selepas pengaktifan akaun.

Mula Rujuk Hari Ini

Dengan penghantaran, saya bersetuju bahawa FXCM mungkin memberikan produk, perkhidmatan, tawaran promosi, dan maklumat pendidikan kepada saya melalui telefon, SMS, atau e-mel. Saya faham bahawa saya akan berpeluang untuk mengopt-out dari komunikasi ini selepas pendaftaran. Sila rujuk Polisi Privasi kami.

Terima kasih!

Maklumat anda telah diterima dan akan diproses dalam masa yang singkat.

Adakah Anda Dirujuk oleh Seseorang?

Anda telah dijemput oleh pemegang akaun FXCM untuk menyertai rangkaian pedagang FXCM. Untuk memulakan, yang perlu anda lakukan hanyalah melengkapkan permohonan akaun yang merujuk kepada rakan atau ahli keluarga yang menjemput anda untuk berdagang dengan kami dalam bahagian "Rujukan". Dengan cara ini, kami akan dapat mengkredit akaun anda dengan bonus tunai hanya kerana berdagang dengan FXCM dan mengucapkan terima kasih kepada rakan atau ahli keluarga anda kerana membenarkan kami melayani anda.1

Lihat terma dan syarat Rangkaian Rakan & Keluarga (FFRP).

ANDA MENYIMPAN1 RUJUKAN MENERIMA KAMU MENERIMA VOLUM DIPERLUKAN2
$300 hingga < $5,000 $100 $100 200 kontrak
$5,000 + $200 $200 500 kontrak

Mulai rujukan ke-6 tahun ini, pemberi rujukan setiap kali boleh mendapatkan jumlah bonus dua kali ganda. Setiap tahun kalendar, pemberi rujukan boleh merujuk sehingga 10 rujukan.

PENDEDAHAN

1 Berdasarkan deposit asal sahaja

2 1 kontrak setara dengan 1k FX atau 1 lot CFD.

Mulai dari rujukan ke-6 hingga ke-10 Rujukan Berkelayakan dalam tahun kalendar, Peserta Berkelayakan akan layak untuk pembayaran Bonus tambahan untuk setiap Rujukan Berkelayakan mengikut terma Promosi ini. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk terma dan syarat Terma dan Syarat Klien Rujukan / Terma dan Syarat Klien Dirujuk.

Tiga Langkah Mudah

PASTIKAN ANDA TIDAK KETINGGALAN UNTUK MENDAPATKAN BONUS WANG EKSTRA:

 • Lengkapkan permohonan akaun sekarang.

  BUKA AKAUN

  Penting: Pada langkah kelima permohonan, masukkan alamat e-mel orang yang merujuk anda. Ikuti format yang diterangkan dalam gambar di sebelah kanandi bawah.

  FXCM - Sample Referral Form
 • Isi akaun anda dengan dana.

  DEPOSIT DANA Deposit permulaan minimum adalah $300 USD. Sila rujuk kepada jadual pembayaran di atas.

 • Mula Berdagang!

  Setelah anda telah mencapai jumlah dagangan yang diperlukan dalam tempoh 90 hari selepas mengaktifkan akaun anda, anda berhak menerima bonus rujukan!

  Berdagang Di Trading Station

  Download FXCM Trading Station Malaysia
  GET IT ON GOOGLE PLAY Download on the App Store Download FXCM Malaysia for Android APK

  Mulakan dengan betul dengan alatan dan sumber FXCM:

  Terima kasih atas penyertaan anda dan kami mengucapkan selamat maju jaya!

  Sekiranya anda mempunyai sebarang soalan, sila e-mel [email protected] atau berbual dengan kami sekarang.

PENDEDAHAN

Setelah rujukan telah mencapai jumlah dagangan yang diperlukan dalam tempoh 90 hari selepas pengaktifan akaun. FXCM akan mengkreditkan akaun anda dan rujukan anda dengan wang ekstra berdasarkan deposit permulaan mereka dan jumlah dagangan.

Terma dan syarat berlaku. Klien yang dirujuk harus memohon sebagai individu biasa dan tidak boleh menjadi bekas atau klien sedia ada FXCM. Pembayaran mungkin mengambil masa 10 hingga 15 hari berkerja untuk diproses. Bonus rujukan dibenarkan sehingga maksimum sepuluh (10) rujukan rakan di bawah FXCM setiap tahun.

FXCM diberi pampasan melalui julat tawaran-penawaran. Kerugian berpotensi dan kos julat yang terkumpul daripada meletakkan perdagangan mungkin lebih tinggi daripada bonus. Sila lihat Terma dan Syarat Klien Rujukan / Terma dan Syarat Klien Dirujuk.