Isu Ogos

Apa yang Baru di FXCM?

sepanduk ogos 2023

Adakah anda berdagang dengan data pasaran terkini?

Tidak ada yang sebaik data yang tepat untuk membantu anda mengesan peluang ketika mereka muncul. Itulah sebabnya kami bekerjasama dengan TipRanks untuk memberikan anda penyelidikan analis dalam masa nyata. Teruskan membaca untuk maklumat lanjut tentang perkara tersebut dan pergerakan pasaran terkini.

Semoga anda mempunyai minggu yang hebat dalam berdagang!

Dengan sebahagian besar laporan pendapatan Q2 diumumkan menjelang 3 Ogos, saham teknologi besar kelihatan kehabisan tenaga, bersama dengan indeks utama lain. Memandangkan ramai saham berada dalam kawasan terlebih beli, ini kemungkinan akan menjadi jualan jangka pendek, memberi peluang kepada purata bergerak untuk menyesuaikan dengan harga.

Sementara itu, Rusia dan Arab Saudi telah bersetuju untuk mengurangkan bekalan minyak lebih lanjut dengan tujuan menaikkan harga minyak mentah kepada $100 setong. Dan kami sudah dalam perjalanan ke sana. Pada 10 Ogos, Minyak Brent mencapai $87 dan Minyak WTI mencapai $83, dengan sedikit tanda-tanda penarikan balik yang terlihat.

Namun, Emas terus merosot ke tahap sokongan utama seterusnya sekitar 1907. Jika pergerakan naik baru-baru ini oleh Dolar AS terhenti, peminat Emas akan cuba masuk semula untuk mendorong logam berharga itu kembali ke 2050, tahap tertinggi yang tidak dilihat sejak awal Mei tahun ini.

acara pasaran

lampu sorot

GBPUSD

Apabila indeks dolar meningkat tinggi sepanjang Julai, matawang Pound jatuh teruk. Keputusan Bank England untuk menaikkan kadar asas sebanyak suku mata pada 3 Ogos dengan cepat membalikkan penurunan matawang Pound. Sejak itu, matawang Pound telah mula mendatar, bergerak di antara 1.267 dan 1.275. Jika US Dollar Basket mampu pecah di bawah paras rendah sebelum ini sekitar 12,635, terdapat kemungkinan kuat matawang Pound mungkin akan menembus, menuju tahap tertinggi sebelum ini sekitar 1.31.

NAS100

NAS100 telah mengalami kenaikan yang mengagumkan sepanjang tahun dan tidak pernah mendekati atau menembusi 50 EMA sejak Mac. Jadi, mungkin tidak menghairankan untuk melihat pihak pembeli mengambil cuti pada bulan Ogos, membenarkan pihak beruang masuk dan menyejukkan situasi sejenak. Pada 11 Ogos, harga telah jatuh di bawah 50 EMA (beruang dalam jangka pendek) tetapi masih jauh di atas 200 EMA, dan oleh itu beruang dalam jangka panjang.

US2000

Sejak US2000 menembusi 200 EMA pada awal Jun, ia telah membuat kemajuan beransur-ansur ke atas, mencapai 2002 menjelang akhir Julai. Seperti indeks AS lainnya, Indeks Russel 200 telah mengalami beberapa penjualan dalam beberapa hari kebelakangan ini, walaupun ini mungkin sebahagiannya disebabkan oleh volume perdagangan yang rendah yang biasa pada bulan Ogos.

BERNIAGA VOLATILITI

Trading Station Web 3.0 dan Aplikasi Web Progresif Mobile (PWA)

pwa

Platform Perdagangan Anda, Lebih Cepat dan Ringan

LOG MASUK UNTUK MULA

Promosi Program Rujnk FXCM

Jika anda mengenali seseorang yang ingin memulakan perdagangan, mengapa tidak menyebut broker anda sendiri - yang merupakan kami! - dan jana sedikit wang hasil daripada rujukan anda? Dapatkan bonus berganda jika anda merujuk lebih daripada lima orang*.

MULA RUJUK

*Terma dan Syarat terpakai.

Lihat masa tindak balas perkhidmatan pelanggan di seluruh Kumpulan FXCM dalam bulan Julai.

32 SAAT

Masa purata untuk menjawab panggilan anda.

1 SAAT

Masa purata menunggu sokongan sembang langsung.

Sumber: Data Perkhidmatan FXCM, tempoh semakan: Julai 2023.

Lihat instrumen paling utama berdasarkan jumlah dagangan dalam Julai 2023 di seluruh Kumpulan FXCM.

TOP 5 DI SEMUA PASARAN

SIMBOL
USD/JPY
Spot FX
XAU/USD
Emas Spot
EUR/USD
Spot FX
GBP/USD
Spot FX
NAS100
Hadapan E-Mini Nasdaq 100

TOP 5 CFD SAHAM

SIMBOL
TSLA.us
Tesla Motors Inc
NVDA.us
NVIDIA
AMD.us
Advanced Micro Devices Inc
META.us
Meta Platforms Inc (Facebook)
PHIA.nl
Koninkliike Philips NV
anugerah fxcm

ANUGERAH TAHUN 2023 - TERBAIK DALAM KELAS

FOREXBROKERS.COM

anugerah fxcm

ANUGERAH CHAMPION SOSIAL 2022

TRADINGVIEW BROKER AWARDS

Prestasi Masa Lalu: Prestasi Masa Lalu bukan penunjuk keputusan masa depan.

Sebarang pendapat, berita, penyelidikan, analisis, harga, maklumat lain, atau pautan ke laman web pihak ketiga yang terkandung dalam laman web ini disediakan atas dasar "apa adanya", sebagai komen pasaran am dan tidak merupakan nasihat pelaburan. Komen pasaran tidak disediakan mengikut keperluan undang-undang yang direka untuk mempromosikan kemandirian penyelidikan pelaburan, dan oleh itu tidak tertakluk kepada sebarang larangan dagangan sebelum penyebaran. Walaupun komen ini tidak dihasilkan oleh sumber bebas, FXCM mengambil semua langkah yang mencukupi untuk menghapuskan atau mencegah sebarang konflik kepentingan yang timbul daripada penghasilan dan penyebaran komunikasi ini. Para pekerja FXCM komited untuk bertindak demi kepentingan terbaik pelanggan dan mewakili pandangan mereka tanpa menyesatkan, memperdaya, atau memudaratkan keupayaan pelanggan membuat keputusan pelaburan yang berinformasi. Untuk maklumat lanjut mengenai pengaturan dalaman dan pentadbiran FXCM untuk mencegah konflik, sila rujuk kepada Polisi Pengurusan Konflik Syarikat. Sila pastikan anda membaca dan memahami Peruntukan Penafian Penuh dan Tanggungjawab kami mengenai Maklumat di atas, yang boleh diakses di sini.